USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

1.Miten HYVÄ ALKU -tapahtuma toteutuu tänä syksynä?

  • Tapahtuma toteutetaan viitenä eri verkkotapahtumana 23.8.–31.12.2021 sekä pienimuotoisempana lähitapahtumana Jyväskylässä Sokos Hotel Alexandrassa, jotka sisältävät:
    • Verkkotapahtuma sisältää webinaareja, webinaarityöpajoja sekä luentotallenteita.
    • Lähitapahtuman ohjelmassa on työpajoja sekä luentoja.
  • Lisää tietoa ohjelmasta aikatauluista: https://www.hyväalku.fi/ohjelma-2021/
  • Voit valita ohjelmasta sinulle sopivat kokonaisuudet.
  • Kaikista webinaareista ei tule tallennetta katsottavaksi jälkikäteen ja osassa webinaareista on rajattu osallistujamäärä.
  • Lähitapahtuman luennot ja työpajat toteutetaan17.-18.11.2021 Jyväskylässä Sokos Hotel Alexandrassa (Hannikaisenkatu 35) ja Niilo Mäki Instituutin tiloissa (Asemakatu 4.). Nämä sijaitsevat ihan lähellä toisiaan.

2.Miten voin ilmoittautua?

o   Ilmoittautuminen on avattu, lisää tietoa ilmoittautumisesta: https://www.hyväalku.fi/ilmoittautuminen/

3.Voinko osallistua sekä lähitapahtumaan että verkossa toteutettaviin sisältöihin? Voinko valita useita verkkotapahtumia? Voiko lähitapahtumaan osallistua etänä?

o   Voit valita lähitapahtuman ohjelmasta ja verkossa toteutettavista sisällöistä sinulle sopivat kokonaisuudet. Lähitapahtuman ohjelmaan ei voi osallistua etäyhteyksin.

4.Kenelle koulutus on suunnattu ja mitä se maksaa?

o   Koulutuksen sisällöt on suunnattu varhaiskasvatuksessa ja perusopetuksessa työskenteleville. Koulutus on heille maksutonta. Matka-, majoitus- ja ateriakustannuksista vastaa osallistuja/osallistujan työpaikka.

o   Kohderyhminä Opetushallituksen rahoittamissa maksuttomissa koulutuksissa ovat: varhaiskasvatuksen, esi- ja perusopetuksen, lukiokoulutuksen, ammatillisen koulutuksen, aikuiskoulutuksen ja vapaan sivistystyön rehtorit, opettajat ja opinto-ohjaajat sekä tukipalvelujen henkilöstö kuten koulukuraattorit, koulupsykologit, aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajat, kouluavustajat ja asuntolanhoitajat. Muiden kohderyhmien ei ole valitettavasti mahdollista osallistua koulutukseen, poikkeuksena oppilashuoltotyöryhmien jäsenet.

5.Onko lähitapahtumassa huomioitu koronarajoitukset ja -ohjeet?

o    Otamme näihin tiloihin osallistujia ja muutenkin toimimme tapahtumassa voimassa olevien suositusten mukaisesti.

6.Koska järjestetään seuraava HYVÄ ALKU -tapahtuma?

o  Tiedossa ei ole seuraavan HYVÄ ALKU -tapahtuman ajankohtaa eikä toteutustapaa. Jos saamme aiheesta tietoa, tiedotamme näillä sivuilla sekä Niilo Mäki Instituutin viestintäkanavilla. Saadaksesi tuoreimmat uutiset voit liittyä Niilo Mäki Instituutin uutiskirjeen tilaajaksi täällä: koju.nmi.fi/tilaa-uutiskirje/