Ohjelma

HYVÄ ALKU järjestettiin tällä kertaa monipuolisena verkkotapahtumana syksyn aikana sekä aiempaa pienempänä lähitapahtumana 17–18.11.2021. Tapahtuman tavoitteena on tiedottaa varhaisen tuen menetelmistä ja oppimisympäristöistä sekä saattaa uusin tutkimustieto sekä uudet menetelmät lasten kanssa toimivien ammattilaisten käyttöön. Maksuton tapahtuma on suunnattu varhaiskasvatuksen, esi- ja alakouluikäisten kanssa työskenteleville. 

Ohjelman toteuttavat Niilo Mäki Instituutin, Oppimis- ja ohjauskeskus Valterin, LIKESin ja Jyväskylän yliopiston Kasvatustieteiden ja psykologian tiedekunnan asiantuntijat. Oppimisvaikeuksien monitieteisen tutkimuksen ja kehittämistyön yksikkö Niilo Mäki Instituutti on kouluttanut 30 vuotta lasten ja nuorten kanssa työskenteleviä ammattilaisia. Koulutussisällöt ovat NMI:n ja yhteistyökumppaneiden pitkäjänteisen tutkimus- ja kehittämistoiminnan tuloksia.


HYVÄ ALKU -verkkotapahtuma syksyllä 2021

Klikaa tästä auki PDF-muotoinen verkkotapahtuman ohjelma.

Tarkemmat verkkotapahtuman sisällönkuvaukset löydät täältä.

Monipuolisessa verkkotapahtumassa on lähes neljäkymmentä webinaarityöpajaa, -luentoa tai luentotallennetta, jotka on teemoiteltu viiteen eri kokonaisuuteen. Kokonaisuudet ovat:


HYVÄ ALKU -lähitapahtuma 17–18.11.2021

Alta näet lähitapahtuman ohjelman.
Ohjelman tulostettava PDF-version näet painamalla tästä.